U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voor professionals

 

In Praktijk voor Energetische Therapie is ruimte voor samenwerking en overleg met artsen, leerkrachten, andere professionals en bedrijven.  Als therapeut werk ik in mijn  eigen Praktijk maar ook op andere locaties. Je kunt mij vragen voor ondersteuning op: scholen, kuurcentra en andere gezondheidspraktijken. Een voorbeeld van mijn werk buiten mijn praktijk vind je bij kuurcentrum Bankenhoeve. Detox weekend, Detox kuurweek.

 

 

 

 

 

 

Energetische Therapie is complementair en kan gelijktijdig naast andere therapievormen worden ingezet. De verantwoordelijkheid van de voorgeschreven medicatie en dosering blijft bij de behandelend arts. Wanneer de situatie verbetert, zal de cliënt gevraagd worden om in overleg met de arts de situatie opnieuw te bekijken.

Wanneer in De Praktijk een ernstige aandoening wordt vermoed, zal de cliënt altijd worden gevraagd om naar zijn of haar huisarts te gaan.