U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Graag wil ik professioneel een zinvolle bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen. Ik vind het fijn om mensen te begeleiden om zichzelf beter te begrijpen waardoor ze beter in hun vel kunnen komen zitten."

 

Mijn naam is Jozien Dekker. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in kruiden en voel ik mensen intuïtief aan. Omdat ik het belangrijk vind om een brede kennis te hebben en een goede kwaliteit te kunnen bieden, heb ik in een breed gebied opleidingen gevolgd.
Ik ben Malva-therapeut en geregistreerd als Energetisch Therapeut. In 2016 heb ik op HBO-niveau Medische Basis Kennis en Psycho Sociale Basis Kennis afgerond volgens de PLATO-eisen. Regelmatig volg ik opleidingen en cursussen. Verder volg ik jaarlijks opleidingsdagen in mijn vakgebied. Voor meer informatie over gevolgde opleidingen, diploma’s en bijscholingen,  klik hier.
Deze combinatie van opleidingen vormt een krachtige therapie om kind en volwassene met een persoonlijk behandelplan te begeleiden.

 

Het geeft me een goed en blij gevoel wanneer ik iemand kan en mag begeleiden. Gedurende de jaren heb ik door studie en opleidingen een techniek ontwikkeld die voor velen als aangenaam wordt ervaren. Voor ieder heeft het leven zijn levenslessen. Deze kunnen hard en moeilijk zijn. Het kan gebeuren dat er door iets wat je hebt meegemaakt, je niet lekker in je vel zit. Bij Praktijk voor Energetische Therapie wordt hier naar gekeken. Er wordt gekeken of er onderliggende oorzaken kunnen zijn. Verder kijk ik wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Iedereen heeft zo zijn of haar sterke en zwakke kanten. Wanneer het lichaam het natuurlijke herstel niet meer goed kan oppakken, is er kans op klachten. In De Praktijk wordt hier uitvoerig aandacht aan besteed. Zo kan je steeds beter naar jezelf leren luisteren en je zwakke kanten kunnen dan sterker worden. Door mijn energetische therapie voelen velen zich krachtiger worden. Verdriet, boosheid en teleurstelling maken ruimte voor innerlijke kracht en ontroering.

 

De therapie maakt het mogelijk om vastgezette emoties te laten gaan. Hierdoor komt er ruimte voor levensvreugde, liefde en innerlijke kracht. In ieder mens schuilt een prachtig en uniek wezen dat er mag zijn. Graag wil ik een stukje met je mee gaan en je laten ervaren hoe mooi je bent, met jouw eigen unieke talenten.

Door mijn brede scholing en het inzetten van mijn hoog gevoeligheid kan ik intuïtief te werk gaan, voor meer innerlijke balans en zowel fysieke als geestelijke pijnvermindering. Ik ben dankbaar dat ik zo mijn bijdrage mag leveren.

 

De mensen die Praktijk voor Energetische Therapie kennen, voelen zich er veilig en ervaren dat er geluisterd wordt.