U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afspraak maken :

 

Zorgverzekeringsinformatie

Met de opleiding volgens de PLATO-eisen voldoe ik aan de regelgeving voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraars. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden daarom een deel van de Energetische behandelingen die ik geef.  Over het algemeen kan je bij je zorgverzekeraar één factuur per dag indienen. Het maximale bedrag is de dagvergoeding. De hoogte van de dagvergoeding is per verzekering verschillend, afhankelijk van het gekozen zorgpakket en de afspraken die in je eigen zorgpolis staan. Voor vragen over jouw vergoeding, kan je bij je zorgverzekeraar terecht. 
Ga voor een overzicht van de verzekeraars die vergoeden naar de website van mijn beroepsvereniging:  www.VVET.nl

 

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie

 

Wanneer je behandeling niet vergoed wordt, kun je een coulanceverzoek indienen bij je zorgverzekeraar en vragen om toch in aanmerking te komen voor een vergoeding. Een voorbeeld van een coulanceverzoek kun je hier downloaden.

 


Soms vergoedt de werkgever (een deel van) de kosten. Informeer bij je zorgverzekeraar en/of werkgever naar de mogelijkheden.

Soms krijg ik de vraag of ik het bedrag van één behandeling kan splitsen en op twee facturen kan zetten met elk een verschillende datum. Dit is niet mogelijk omdat de dagvergoeding gekoppeld is aan de dag waarop de behandeling werkelijk is gegeven. Ik moet mij aan deze regel houden.