U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Natuurlijke oliën, elk met specifieke eigenschappen, ondersteunen de massage.Natuurlijke oliën, elk met specifieke eigenschappen, ondersteunen de massage.Therapeutische behandeling

Deze energetische massage is uniek en wordt op jouw unieke behoeften afgestemd.

 

 Voor ieder heeft het leven zijn levenslessen. Deze kunnen hard en moeilijk zijn. Door mijn energetische therapie voelen velen zich krachtiger worden. Verdriet, boosheid en teleurstelling maken ruimte voor innerlijke kracht en ontroering.

Deze therapie maakt het mogelijk om vastgezette emoties te laten gaan. Hierdoor komt er ruimte voor levensvreugde, liefde en innerlijke kracht. In ieder mens schuilt een prachtig en uniek wezen dat er mag zijn. Graag wil ik een stukje met je mee gaan en je laten ervaren hoe mooi je bent, met jouw eigen unieke talenten.
Door mijn brede scholing en het inzetten van mijn hoog gevoeligheid kan ik intuïtief aanvoelen welk thema er speelt. Wanneer je er aan toe bent om dit te laten gaan, doen we dit samen. Het laten gaan van emoties gebeurt tijdens een helende massage. Emoties zoals verdriet, boosheid en teleurstelling worden tijdens de behandeling op een zachte wijze opgeruimd. Deze energetische massage is uniek en wordt op jouw unieke behoeften afgestemd.