U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bachbloesem remedies

Originele kist met 38 flesjes Bachremedies Onder: Flesje voor cliënt met één of meerdere remediesOriginele kist met 38 flesjes Bachremedies Onder: Flesje voor cliënt met één of meerdere remedies

Bachbloesemremedies zijn genoemd naar dokter Bach, die deze natuurlijke middelen ontwikkelde. Hij ontdekte dat stoffen uit wilde bloemen en planten invloed kunnen uitoefenen op hoe mensen in het leven staan.

 

Hoe werken Bachbloesemremedies?

Bachbloesemremedies werken ondersteunend om negatieve emoties en karaktertrekken om te zetten in een positieve levenshouding. Door de juiste remedies verdwijnen spanningen en emotionele onbalans.

 

  

 

Bachbloesemremedies werken zacht en in jouw tempo.

Geparkeerde emoties worden aangeraakt en mogen worden losgelaten, zodat deze je niet meer belemmeren. Op een gegeven moment kan je subtiel verschil merken; Dat je anders reageert, jezelf beter voelt en minder gespannen bent. Er zijn in totaal 38 verschillende Bachbloesems die ieder hun eigen uitwerking hebben. Bachbloesemtherapie bestaat uit het innemen van druppels die zijn opgelost in een beetje water. De druppels zitten in kleine pipetflesjes en worden enkele keren per dag ingenomen.