U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Gezondheid rust op een stevig fundament.Gezondheid rust op een stevig fundament.Behandelperiode afsluiten en nazorg

Gezondheid

Wanneer is iemand gezond? Het is bijna onmogelijk om helemaal gezond te zijn. Wel is het mogelijk om je gezond te voelen. Je voelt je gezond wanneer je lekker in je vel zit en zin en energie hebt om je werk te doen, een studie, een betaalde baan of thuis. In een lichaam wat goed in balans is, is overal voldoende energie. Wanneer er voldoende energie is en je deze goed vast kunt houden en goed over de dag leert verdelen, dan heb je voldoende energie om te werken. In de tijden van rust kan je jezelf weer opladen en herstellen. Je krijgt dan weer voldoende energie voor de volgende dag.

Dit betekent:

 

•             dat er energie is om iets te ondernemen

•             dat je zin hebt in het leven

•             dat eventuele tekorten worden aangevuld met voedingssupplementen

•             dat voeding kan worden aangepast (in De Praktijk wordt uitvoerig gekeken of iemand allergisch is voor bepaalde voeding).

•             dat je af en toe nee moet zeggen (in De Praktijk wordt gekeken waar iemand zijn mogelijkheden en zijn grenzen liggen).

 

Nazorgconsult

Het kan een veilig gevoel geven om na het therapietraject terug te kunnen vallen op De Praktijk voor een nazorgconsult. Wanneer je dit herkent, kan je hier gebruik van maken. Tijdens het nazorgconsult wordt er onderzocht hoe het met jouw eerder behandelde aandachtspunten gaat. Deze bespreken we samen.