U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afspraak maken, hoe gaat dat en dan?

Wanneer je een afspraak wil maken, kan je mailen of bellen.
De Praktijk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Het kan zijn dat je het antwoordapparaat te horen krijgt. Wanneer je je naam en telefoonnummer inspreekt, kan ik je terugbellen.

 

Praktijk voor Energetische Therapie
E-mail   : info@pvet.nl
Telefoon: 073-6446670
Website : www.pvet.nl
Adres    : Zilverpark 140, 5237 HV  's-Hertogenbosch

 

Gratis kennismakingsgesprek

Wanneer je voor de eerste keer komt, is er vrijblijvend ruimte voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit duurt ongeveer 30 minuten. In dit gesprek maken we kennis met elkaar, vertel ik hoe ik werk en bespreken we jouw wensen. We overleggen samen of we deze kunnen omzetten in doelen. Wanneer je na het kennismakingsgesprek besluit om een behandeling te willen ervaren, kan dit aansluitend of we plannen hier een nieuwe afspraak voor in. Tijdens de kennismaking zal ik je ook informatie geven over het behandelplan en de behandelovereenkomst.

 

Behandelplan

Samen bespreken we of we jouw wensen kunnen omzetten in doelen. De doelen, de behandelingen en de evaluatie noteer ik in je persoonlijke behandelplan. Elk consult nemen we de notites vooraf opnieuw door en passen we het aan indien nodig. Je persoonlijke behandelplan maakt onderdeel uit van de algemene afspraken die we vooraf met elkaar maken in de behandelovereenkomst. Het behandelplan zorgt er voor dat de hele behandelperiode transparant blijft voor jou en mij.

 

Behandelovereenkomst

Vanuit de beroepsverenigingen waarbij ik ben aangesloten (BvMT/VVET/RBCZ), ben ik verplicht om volgens een behandelovereenkomst te werken. Dit betekent dat ik je vooraf zal vragen om deze overeenkomst met elkaar aan te gaan.

 

Kleding

Energetische massage en Malva-therapie kan zowel op de blote huid als over de kleding heen. De therapie werkt ook wanneer je gemakkelijk zittende kleding aanhoudt. Je wordt afgedekt met handdoeken en de ruimte is aangenaam verwarmd.

 

Eerste consult

Tijdens dit eerste consult kan je de behandeling en therapie ervaren en bepalen of deze bij je past. We starten in dit consult direct met het onderzoeken van onderliggende oorzaken en met de therapie. De therapie bestaat uit een energetische massage. Er wordt energetisch behandeld op pijn, spanning en geblokkeerde energiebanen. Na dit eerste consult bespreken we hoe je de therapie hebt ervaren. Het kan zijn dat je oefeningen en advies meekrijgt om de komende tijd mee aan de slag te gaan.

 

Kijk voor meer informatie bij de andere punten onder de knop Afspraak maken.